گشنیز این قابلیت را دارد تا در اکثر مناطق کشور مان تولید شود، تخم این گیاه ایرانی، برای مصارف گونان، کاربرد دارد. قیمت عمده نوع صادراتی آن، بر حسب روز به مشتری اعلام می شود.
- بیشتر بخوانید: بذر کتان
گشنیز گیاهی است که به عنوان سبزی خورشتی و یا آشی در بین ایرانی ها، استفاده می شود. گاهی حتی آن را به عنوان سبزی خوردن هم استفاده می نمایند، تا از خواص فوق العاده اش، بی نصیب نمانند.
در انواع غذا های ایرانی، این نوع سبزی به کار می رود و عطر یا طعم خوبی به آن ها می دهد. این گونه می توان از ارزش غذایی آن هم در آشپزی خود استفاده نمود.
- بیشتر بخوانید: بذر کنجد
علاوه بر گیاه گشنیز، تخم آن نیز فواید بیشماری دارد، که در ایران تولید و حتی یکی از بزرگترین کشور های صادراتی در رابطه با گشنیز و یا تخم آن می باشد. برای این امر باید به صورت عمده آن را خریداری نمود، که قیمت آن از طریق کارشناس و به صورت روز به شما دوستان عزیز اطلاع داده می شود.
خواص تخم گشنیز چیست؟
بذر گشنیز را به صورت پودر در آورده و از آن استفاده می نمایند و یا این که آن را دم نموده و می نوشند.
برای تقویت نمودن بدن، پودر تخم گشنیز را می توان با عسل و یا شکر مصرف نمود. برای این که قلبی سالم داشت و یا این که معده ای مقوی مصرف این ماده مفید است.
اگر دچار سرماخوردگی هستید و از درد سینه رنج می برید، دمکرده آن را با شکر میل نمایید، سینه تان نرم می شود.
- بیشتر بخوانید: بذر بادمجان