در این فروشگاه می توان بذر گشنیز درجه یک را برای تهیه مصارف غذایی و دارویی به صورت جزئی و کلی یافت.
در بسیاری از کشور ها تخمگشنیز طرفداران به خصوص خود را دارد. نانوا های فرانسوی برای خوش عطر کردن نان از تخم گشنیز در آرد نانوایی استفاده میکنند؛ همچنین ادویه ی کاری موجود در فرانسه سرشار از تخم گشنیز می باشد.
- بیشتر بخوانید: بذر کتان
در آلمان و انگلستان تخم گشنیز را برای خوش طعم کردن گوشت و افزایش ماندگاری آن مورد استفاده قرار می دهند.
در ایران نیز افزایش مصرف تخم گشنیز به دلیل خواص دارویی و تغذیه ای در حال گسترش است.
- بیشتر بخوانید: بذر کنجد
تخم گشنیز گیاهی ست که داروسازان سایر کشور ها نیز به ارزش غذایی این گیاه پی برده اند و به تولید بسیاری از دارو های گیاهی اشتغال دارند.
- بیشتر بخوانید: بذر سیب زمینی