برای صادرات گیاه تخم گشنیز خراسان می توان در کنار تولید اصولی و اموزش به کشاورزان به سایر استفاده های این گیاه در کشور های دیگر نیز توجه نمود.
تخم گشنیز گیاهی که در سراسر جهان شهرتی فوق العاده دارد تخم گشنیز در بسیاری از کشورها از قدیم الایام در مصارف دارویی و تغذیه ای استفاده می شده است. در الجزیره پودر تخم گشنیز را به همراه نمک و فلفل به گوشت می افزودند تا ماندگاری گوشت را افزایش داده و عطر و طعم بهتری به آن ببخشید در انگلستان به آلمان نیز نان های مخصوص با تخم گشنیز تولید میشود که طعم بینظیری دارد همچنین در فرانسه نیز در شیرینی پزی های محلی از این گیاه فوق العاده استفاده می گردد. خراسان یکی از تولید کنندگان خوب تخم گشنیز در کشور است که زیر ساخت های صادراتی خوبی دارد و تنها به برنامه ریزی های آموزشی کشاورزان نیاز دارد.
منبع: گیاهان دارویی و زینتی