کربوهیدرات های موجود در چغندر و تفاله چغندر فریمان عمدتاً قندهای ساده مانند گلوکز و فروکتوز هستند. چغندر سرشار از فیبر است اما دارای FODMAP است که می تواند در برخی افراد مشکلات گوارشی ایجاد کند.
چغندر منبع عالی بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی ضروری است.
یکی از ویتامین های B، فولات برای رشد طبیعی بافت و عملکرد سلولی مهم است. این به ویژه برای زنان باردار ضروری است.
یک عنصر کمیاب ضروری، منگنز به مقدار زیاد در غلات کامل، حبوبات، میوه ها و سبزیجات یافت می شود.
پتاسیم. رژیم غذایی سرشار از پتاسیم می تواند منجر به کاهش سطح فشار خون و اثرات مثبت بر سلامت قلب شود.
اهن. یک ماده معدنی ضروری، آهن، عملکردهای مهم بسیاری در بدن شما دارد. برای انتقال اکسیژن در گلبول های قرمز ضروری است.
ویتامین C. این ویتامین شناخته شده یک آنتی اکسیدان است که برای عملکرد سیستم ایمنی و سلامت پوست مهم است.
ترکیبات گیاهی مواد طبیعی گیاهی هستند که برخی از آنها ممکن است به سلامتی کمک کنند.
ترکیبات گیاهی اصلی در چغندر عبارتند از:
بتانین. بتانین که قرمز چغندر نیز نامیده می شود، رایج ترین رنگدانه در چغندر است که مسئول رنگ قرمز قوی آن است. اعتقاد بر این است که فواید سلامتی مختلفی دارد (منبع مورد اعتماد 9).
نیترات معدنی نیترات معدنی که در مقادیر سخاوتمندانه در سبزیجات سبز برگ، چغندر و آب چغندر یافت می شود، در بدن شما به اکسید نیتریک تبدیل می شود و عملکردهای مهم بسیاری دارد.
ولگاگزانتین. رنگدانه زرد یا نارنجی موجود در چغندر و چغندر زرد.
نیترات های معدنی شامل نیترات ها، نیتریت ها و اکسید نیتریک هستند.
چغندر و آب چغندر سرشار از نیترات هستند.
با این حال، بحث در مورد این مواد برای مدت طولانی چرخیده است.
برخی از مردم معتقدند که آنها مضر هستند و باعث سرطان می شوند، در حالی که برخی دیگر معتقدند که این خطر بیشتر با نیتریت های گوشت فرآوری شده مرتبط است.