در هند از چای کوهی خشک شده برای تزئین لباس عروس استفاده می کنند

اثرات مفید احتمالی مصرف چای کوهی خشک شده بر سلامتی توسط برخی از مطالعات اپیدمیولوژیک پیشنهاد شده و توسط برخی از مطالعات آزمایشگاهی حمایت شده است.

با این حال، مطالعات دیگر با چنین اثرات مفیدی سازگار نیستند. یک مشکل در مطالعات انسانی، عوامل مخدوش کننده احتمالی مرتبط با سبک زندگی، مانند سیگار کشیدن، مصرف قهوه و مصرف چربی است.

در مطالعات حیوانی، دوزهای مورد نیاز برای نشان دادن اثرات پیشگیری از بیماری معمولاً بیشتر از مقادیر مصرف شده توسط انسان هایی است که چای می نوشند.

با این حال، در استفاده از چای با غلظت بالا برای پیشگیری از بیماری، احتیاط لازم است. مصرف مقادیر زیاد چای ممکن است به دلیل فعالیت های پیوندی قوی پلی فنول های چای و محتوای کافئین آن باعث مشکلات تغذیه ای و دیگر مشکلات شود، اگرچه هیچ اطلاعات محکمی در مورد اثرات مضر مصرف چای وجود ندارد.

تحقیقات بیشتری برای روشن کردن فعالیت‌های بیولوژیکی چای سبز و سیاه برای مزایای سلامتی احتمالی در انسان ضروری است.

این مقاله با توصیفی تاریخی از سیستم فعلی شروع می‌شود، که در سال 1910 پس از اجرای اکثر توصیه‌های گزارش فلکسنر (پست‌های وبلاگ قبلی در گزارش Flexner – 10 سال آینده، Flexner redux 2010) ایجاد شد.

چای

نویسنده ویژگی ها و پیامدهای دو مدل فعلی را برای ارزیابی شایستگی – شایستگی مبتنی بر زمان و مبتنی بر نتیجه توصیف می کند.

او با پیشنهاد این که یک مدل دقیق تر از ادغام آنچه در هر دو سیستم بهترین کار را انجام می دهد نتیجه می گیرد.

شایستگی مبتنی بر زمان: دم کردن چای

این مدل سنتی بر پذیرش (پیدا کردن نامزد مناسب) و طراحی برنامه درسی با زمان ثابت (محتوا) تمرکز دارد.

شایستگی را بر حسب دانش و تأمل تعریف می کند. نوشیدن چای (دانشجو) (دانشگاه پزشکی) برای مدت معین و سپس voilà.

با وجود هیچ مدرکی که آن را به نتیجه بیمار یا شایستگی کارآموز مرتبط می کند، این مدل در جای خود است.

بر ارزیابی های جمعی و ارزیابی های ذهنی توسط سرپرستان تأکید می کند.

عمدتاً به دلیل مسائل سیاسی کاملاً انعطاف پذیر است و تأکید زیادی بر علوم پایه قدیمی دارد.