خرید و فروش تخم گشنیز اعلا

خوشبختانه بذر گشنیز امروز در ایران به وفور کشت می شود. خواص بی نظیر این ادویه اعلا در میزان خرید فروش آن بی تاثیر نیست.

از ادویه های که بسیار برای دستور تهیه غذاهای مختلف بین‌المللی کاربر دارد می‌توان به تخم گشنیز اشاره کرد در واقع این گیاه پرخاصیت در ابتدا خوراکی نیست و طعم بسیار بدی دارد.

اما جالب است بدانید که از بعد از خشک شدن این دانه خوراکی عطر فوق العاده ای بدست می آورد و می توان برای تهیه خوشمزه ترین غذا ها از این ادویه استفاده نمود و طرفداران آن در آسیای شرقی نظیر تایلند چین ژاپن و هند میباشد که جالب است بدانید خوشمزه ترین غذاها را از طریق این گیاه پرخاصیت تهیه می‌کنند و ایرانی جزئی از این کشورهاست.

معمولاً کوبیدن دانه های ادویه بهتر از استفاده از دستگاه آسیاب است زیرا باعث می شود تا روغن بذر از دانه گیاهی کاملاً خارج شده و بسیار دلچسب گردد.

استفاده از آسیاب به دلیل ایجاد گرما و اصطحکاک که بین دانه ها در آسیاب ایجاد می شود باعث می گردد تا از کیفیت ادویه کاسته شود.