ژله نوبل دسری است که هرگز از مد نمی افتد. در درجه اول به عنوان یک دسر در نظر گرفته می شود، منبع نامشخصی از فواید سلامتی مختلف است.
مصرف منظم ژله می تواند به بهبود هضم، مراقبت از سلامت پوست و استخوان و سایر فواید کمک کند.
به گفته متخصصان سلامت، فواید ژله به این دلیل است که محتوای اصلی آن ژله است، ماده ای که کلاژنی را تامین می کند که از پوست برخی از حیوانات استخراج می شود.
کلاژن پروتئینی است که قادر به تامین مواد مغذی مکمل برای پوست، ناخن ها، موها، استخوان ها و غضروف ها است و به سلامت آنها کمک می کند.
از جمله مزایای سلامتی مصرف مکرر ژله عبارتند از:
1 به حفظ یک رژیم غذایی سالم کمک می کند. می توان گفت که ژله اساساً پروتئین خالص است، زیرا کلاژنی که در اصل با آن ساخته شده است شامل زنجیره ای از اسیدهای آمینه مربوطه است.
در نتیجه کالری دریافتی آن تقریباً صفر است. بدون در نظر گرفتن شکر و طعم دهنده ها، به ازای هر پنج گرم آن تنها 17 کالری دریافت می کند.
2 سلامت پوست را افزایش می دهد.- مصرف مداوم آن خاصیت ارتجاعی پوست را افزایش می دهد، زیرا حدود 30 درصد کلاژن را فراهم می کند، پروتئینی حیاتی برای استحکام و لحن آن. همچنین باعث تقویت بافت های همبند این می شود.
3 سلامت استخوان ها را ارتقا می دهد. منبعی از کلسیم، منیزیم، فسفر، سیلیکون و سایر مواد معدنی است که به بازسازی و تقویت سیستم استخوانی کمک می کند.
4 هضم کافی را تقویت می کند. حاوی اسید آمینه ای به نام گلیسین است که اسید معده لازم برای هضم و جذب مواد مغذی را تحریک می کند. همچنین استفاده از پروتئین ها را افزایش می دهد.
5 مفاصل را تقویت می کند. التهاب را کاهش می دهد، به ویژه به دلیل توانایی آن در بازسازی غضروف مفاصل.
ژله را به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل بگنجانید و از فواید آن لذت ببرید.